NIN: Elvana Gjata: Ka qenë periudha më e vështirë që kam kaluar... (+ Performancat LIVE)

Elvana Gjata me intervistën dhe performancat LIVE në NIN me Alaudin Hamitin në episodin përmbyllës të gjithë emisionit pas një rrugëtimi të suksesshëm në gjashtë sezone.Onair Media - smarturl.it/Onair.Media

Follow Klan Kosova on...
• FB: smarturl.it/KlanKosovaFb
• IG: smarturl.it/KlanKosovaIG
• YT: smarturl.it/KlanKosovaSub
• WEB: klankosova.tv/

© & ℗ Klan Kosova & Onair Media. All Rights Reserved

Komente

    Faqja Tjeter