E Diela Shqiptare - Mam, po ti!? (12 Shtator 2021)

nga prej vitit 2008 në , programi më popullor në të gjitha familjet shqiptare çdo të dielë. Një program i cili përfshin një fashë orari maratonë, prej 6 orësh transmetim.

“Mam, po ti!?”/ 5 mama në juri dhe 5 konkurrentët që përballen me këngë me njëri- tjetrin.

SUBSCRIBE to “RTV KLAN” on ALthe for more videos!

Për më shumë informacione vizitoni faqen tonë web tvklan.al/
Videot e fundit nga Tv Klan i gjeni në faqen tvklan.al/video/
Follow Tvklan on Facebook: tvklan/
Follow Tvklan on Instagram: rtvklan
Programet e Tvklan mund t’i ndiqni edhe në faqen tvklan.al/programe/

Komente

    Faqja Tjeter