U vesh nuse, Sindi tregon gjithcka ne 'Abc e pasdites'. Mesazhet per Locon, Melisen, Anen e Mevlanin

Sindi Loci me Ermal Peçi ne 'Abc e pasdites'

'Abc e pasdites' me Ermal Peçi dhe figurat me të dashura publike. Çdo ditë ora 16:00 live në ABC me tematika të ndryshme, debate, lojëra e të ftuar VIP.

Per informacionet me te fundit klikoni:

Web: abcnews.al/

Facebook: abcnews.al/

Instagram: abcnewsal

Subscribe kanalin tone ne: youtube: www.youtube.com/user/abcalbanian

Komente

    Faqja Tjeter